ερωτηση για avant window navigator
ερωτηση για avant window navigator
το avant δεν υπαρχει στην προσθαφαιρεση προγραμματων.ειναι δυνατον να εγκατασταθει?
- dglent
- Has thanked: 6 φορές
Re: ερωτηση για avant window navigator
https://bugs.mageia.org/show_bug.cgi?id=1716
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dglent την Πέμ Δεκ 15, 2011 23:04 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
προσπαθησα να εγκαταστησω το παραπανω πακετο αλλα μου βγαζει προβλημα με το libpython,ποιο ακριβως .rpm ειναι?
- dglent
- Has thanked: 6 φορές
λείπουν αρκετές εξαρτήσεις τελικά.
θα χρειαστεί λίγο να παιδευτείς για να το εγκαταστήσεις, δηλαδή να μεταγλωττίσεις μια μια τις εξαρτήσεις...
αν θέλεις απάντησε στην αναφορά bug παραπάνω ώστε να συμπεριληφθεί το πακέτο στη mageia 2
θα χρειαστεί λίγο να παιδευτείς για να το εγκαταστήσεις, δηλαδή να μεταγλωττίσεις μια μια τις εξαρτήσεις...
αν θέλεις απάντησε στην αναφορά bug παραπάνω ώστε να συμπεριληφθεί το πακέτο στη mageia 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dglent την Παρ Δεκ 16, 2011 06:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Φοριέται" πολύ τελευταία το "Docky". Δεν έχω κοιτάξει αν υπάρχει πακέτο για Mageia.
Απ' ό,τι είχα διαβάσει, βασίζεται στο "Gnome-do" ή ότι είναι ένα front-end του "Gnome-do".
Αυτό όμως πιθανόν να σημαίνει ότι στις εξαρτήσεις του είναι και το mono... ??? (σε κάποιους δεν αρέσει αυτό).
Κάπου στους σελιδοδείτες μου έχω 1-2 άρθρα σχετικά με τα διάφορα "docks". Αν τα βρώ, θα σου γράψω τα link.
Απ' ό,τι είχα διαβάσει, βασίζεται στο "Gnome-do" ή ότι είναι ένα front-end του "Gnome-do".
Αυτό όμως πιθανόν να σημαίνει ότι στις εξαρτήσεις του είναι και το mono... ??? (σε κάποιους δεν αρέσει αυτό).
Κάπου στους σελιδοδείτες μου έχω 1-2 άρθρα σχετικά με τα διάφορα "docks". Αν τα βρώ, θα σου γράψω τα link.
Mageia 1 x86_64 KDE
AMD Phenom X3 8650 2,30 GHz | 4 GB DDR2 800 MHz | GIGABYTE GA-M720-US3 | XFX GeForce 7900 GS -256 MB DDR3 | HEROICHI 500 Watt 80+ | Wireless USB Level One WUA-0603
AMD Phenom X3 8650 2,30 GHz | 4 GB DDR2 800 MHz | GIGABYTE GA-M720-US3 | XFX GeForce 7900 GS -256 MB DDR3 | HEROICHI 500 Watt 80+ | Wireless USB Level One WUA-0603