Προσθήκη επιπλέον Χρωμάτων (Αλλαγή εμφάνισης παραθύρων)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
maravel
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: Τετ Ιουν 01, 2011 06:06 am
Επικοινωνία:

Προσθήκη επιπλέον Χρωμάτων (Αλλαγή εμφάνισης παραθύρων)

Δημοσίευση από maravel » Κυρ Οκτ 16, 2011 10:42 am

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ (ΑΛΛΑΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ Κ.Λ.Π)
Πέραν των από προεπιλογή εγκατεστημένων χρωμάτων για πιθανές αλλαγές στην εμφάνιση των παραθύρων, του Μενού, των Μπαρών, έχουμε την δυνατότητα να προσθέσουμε επιπλέον χρώματα είτε αυτόματα είτε μέσω αρχείων που έχουμε αποθηκεύσει στον Υπολογιστή μας. (Την δεύτερη περίπτωση την θεωρώ χρησιμότερη, διότι έχουμε τον έλεγχο εμείς σε ότι και εάν συμβεί).
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ
1. Αριστερό κλικ στο Ρυθμίσεις συστήματος και σε συνέχεια επιλογή του Εμφάνιση εφαρμογών, στο νέο παράθυρο που ανοίγει κλικ στο Χρώματα και σε συνέχεια επιλογή του Λήψη νέων θεμάτων .
2. Το νέο παράθυρο που ανοίγει, μας δίδει δύο δυνατότητες. Πρώτη περίπτωση είναι να κάνουνε απευθείας εγκατάσταση και να τελειώνουμε. Δεύτερη περίπτωση είναι η επιλογή του θέματος και μετάβαση στην σελίδα του διαδικτύου όπου είναι αποθηκευμένη.
3. Κλικ στο κατέβασμα (Download) και σε συνέχεια κλικ στο Εδώ (Click here), στην νέα σελίδα που εμφανίζεται κλικ στο Επεξεργασία του browser (εδώ ο Firefox)και σε συνέχεια κλικ στο επιλογή όλων. Ξανά επεξεργασία και κλικ στο Αντιγραφή. (Τώρα ξεκινάμε την αποθήκευση στο δίσκο μας).
4. Σε ένα φάκελο τον οποίο έχουμε δημιουργήσει (εδώ στον προσωπικό φάκελο), Δεξί κλικ στο κενό του φακέλου και Δημιουργία αρχείου κειμένου (text), σε συνέχεια επιλέγουμε επικόλληση του στοιχείου που έχουμε αντιγράψει από το διαδίκτυο, αποθηκεύουμε και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη κίνηση .
5. Τώρα κλείνουμε το παράθυρο που είχε ανοίξει ,όταν επιλέξαμε το Λήψη νέων θεμάτων.
6. Επόμενη κίνηση είναι η επιλογή Εισαγωγή θέματος στο αρχικό μας παράθυρο και σε συνέχεια άνοιγμα του φακέλου όπου έχουμε αποθηκεύσει το αρχείο κειμένου (text). Κάνουμε επιλογή του θέματος που έχουμε αποθηκεύσει και σε συνέχεια δίδουμε την εντολή της αποθήκευσης στο σύστημά μας. Με την εντολή αυτή αμέσως πραγματοποιείται η νέα εμφάνιση, που εάν μας ικανοποιεί, δηλώνουμε Εφαρμογή
. Ακολουθήστε τα στιγμιότυπα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Θέματα χρωμάτων μπορείτε να βρείτε αρκετά στο διαδίκτυο ή μπορείτε να κατεβάσετε μια μικρή προσωπική επιλογή (σε συμπίεση)
Εικόνα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Εικόνα
Ελληνικό Linux

Απάντηση